Dinner with Winemakers!

In samenwerking met Pascal Noordover van wijnkoperij van Paesen willen wij u graag uitnodigen voor “DINNER WITH WINEMAKERS”, met deze keer aandacht voor wijnhuis Zehe-Clauss uit Rheinhessen.

Op donderdag 6 juni komt Marcus Clauss speciaal over uit Duitsland om tijdens dit gastronomisch wijnspijsevent zijn wijnen toe te lichten. Hij en zijn vrouw streven ernaar om karaktervolle en expressieve wijnen te maken, tot bijzondere topwijnen aan toe. De goede werkwijze wordt bevestigt door talrijke nationale en internationale prijzen en onderscheidingen.

Tijdens het diner krijgt u de mogelijkheid de dialoog aan te gaan met de wijnmaker, in het Nederlands, maar in het Duits mag natuurlijk ook.

Deze avond serveren wij een 4- gangen menu in combinatie met de wijnen van Marcus Clauss. Om 19:00 uur ontvangen wij u graag met een zuiver glas bubbels. Rond 22:30 uur is er tijd voor een kopje koffie met uiteraard onze huisgemaakte friandises.

Dit wijnspijsevent verzorgen wij voor € 99,00 per persoon.

U kunt telefonisch reserveren of online via onze website.

Graag even aangeven of u het event wilt doorbrengen met uw eigen gezelschap of de tafel en uw wijnervaringen wilt delen met andere wijnliefhebbers.

Wij zien er naar uit er een bijzondere avond van te maken en ons enthousiasme over te brengen.